Yllätykset sekä työmaan nopeat muutokset ovat osa normaalia arkea. Tilanteen ollessa päällä, on ensimmäinen tehtävä ratkaista asia mahdollisimman helposti: kun tarvitset työvoimaa, RTM auttaa.

Osaavaa työvoimaa

Vahvuutemme esimerkiksi perinteisiin henkilöstövuokrausyrityksiin verrattuna on se, että meillä on myös omalta osaltamme valvontaa ja perehdytystä tilattuihin työsuorituksiin. Eli työntekijä saa laskutustyössä tukea omalta yritykseltään suoriutua työstään mahdollisimman hyvin. Meidän vastuullamme on valikoida työntekijät heidän omien vahvuuksiensa mukaan eri työvaiheisiin. Tämä toimintamalli pienentää reklamaatioriskiä ja helpottaa tilaajan työnjohdon taakkaa. Oman henkilöstömme vaihtuvuutta pyrimme välttämään kaikin tavoin.

Työkalut tulevat aina ammattilaisen mukana

Meiltä tilatulla työvoimalla on myös pääosin rakentamiseen tarvittavat perinteiset *työkalut käytössä. Lisäksi työntekijä on varustettu asianmukaisella henkilövarustuksella yrityksemme puolesta.  Se vapauttaa resursseja tilaajan omille tai toisille tekijöille ja tällöin työ tehostuu.

*akkukoneet, sirkkelit, naulaimet, jne

Onko sinulla akuutti työvoiman tarve?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä pikaisesti!